Naručite telefonom 063/551-333
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
5500 RSD InStock 2024-12-31

Harry Potter Naočari

Savršeni kolekcionarski komad i sjajna replika naočara koje su korišćene u filmu.

  • Šifra: 3D327133
  • Originalni Harry Potter proizvod
  • Kvalitetne izrade
  • Metalni okvir, staklo
  • Prečnik stakla oko 4 cm
  • Dužina 11.5 cm
  • Kolekcionarski predmet je, nisu za nošenje
  • Spakovane u lepo poklon pakovanje
  • Dimenzije 18.6 x 9.5 x 5.3 cm

CENA:

5.500,00 din

Ukoliko sada poručiš paket će biti poslat za izračunavamo..

Ocena 1.00 1

Opis:

Serija romana Harry Potter koju je 1997. godine osmislila J.K. Rowling izrasla je u čitav univerzum! 

Romani prate život mladog čarobnjaka, Harryja Pottera, i njegovih prijatelja Hermione Granger i Rona Weasleya, koji su svi učenici u Hogwarts školi veštičarenja i čarobnjaštva. Glavna priča se vrti oko borbe između Harryja i Lorda Voldemorta, mračnog čarobnjaka.

Voldemort želi da postane besmrtan. Štaviše, postavio je sebi za cilj da potčini sve čarobnjake i obične ljude.

Svet magije veštica i čarobnjaka, skriven od običnih ljudi, logično je i detaljno izgrađen, tako da skoro poverujemo da stvarno postoji. Počev od Ministarstva magije, preko Gringotske banke, pa sve do Hogwarts škole, Rowling je ne samo stvorila najvažnije institucije, već im je dala i istoriju. Da li ste znali da se imena ministara magije mogu navesti unazad do 1707. godine?

Čarobni štapići se ne koriste samo za mahanje, osmišljeno je stotine čarolija na raznim jezicima, uglavnom latinskom. Ne lete samo na metlama ili se teleportuju, već koriste mnoge druge metode za putovanje na velike udaljenosti: ključeve za putovanje, aparaciju, portale ili magična bića i predmete.

Rowling je stvorila i poseban sport – Kvidič, o kojem je pod pseudonimom Tudor Huspush objavila knjigu pod nazivom "Kvidič kroz vekove". Ostale dve knjige povezane sa svetom Harryja Pottera su "Priče barda Bidla" i "Fantastične zveri i gde ih naći". 

Upoznajemo razumna bića, kao što su kentaur Firenze u "Kamen mudrosti" i Dobby u "Dvorani tajni". U "Zatvoreniku Azkabana" ježimo se od Dementora. Hipogrif nije baš jednostavan, a o izrazito opasnim životinjama da i ne govorimo. Tu su različiti zmajevi, Aragog akromantula, bazilisk.

Ali ne volimo svet Harryja Pottera samo zbog toga, već i zbog mnogih voljenih likova. Priča nije samo o borbi između dobra i zla, a ta složenost je ono što je čini tako realističnom. Jer dobri ljudi nisu uvek dobri, Hermione Granger bez problema udari Draca Malfoya kad joj prekipi.

Profesor Dumbledore, ma koliko bio dobronameran, i dalje je samo čovek i može donositi loše i diskutabilne odluke. Ron Weasley, Luna Lovegood i Neville Longbottom prolaze kroz ogromne promene, a na kraju čak i sa porodicom Malfoy saosećamo. Ipak, Bellatrix Lestrange ne... Ali najveći obrt je profesor Snape, kojeg su svi mrzeli, a tek u poslednjem trenutku saznajemo koliku je i kakvu ulogu igrao u celoj priči.

Vremenom, roman i univerzum Harryja Pottera postali su neodvojivi deo pop kulture, sa stotinama miliona obožavalaca. Filmovi, stripovi i razne igre inspirisane su ovom pričom.

Oživite magiju i vratite se tamo gde je sve počelo. Prepoznatljiv simbol "Dečaka koji je preživeo", ova autentična replika naočara Harryja Pottera biće srce svake kolekcije iz sveta čarobnjaka.

Naočare Harryja Pottera su zvanično licenciran kolekcionarski predmet – savršen poklon za svakog ljubitelja Harryja Pottera!

Replika Harry Potter naočara

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com D.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

- Tip proizvoda: Kolekcionarska replika

- Materijal: metal, staklo

- Uzrast: +14

Video o proizvodu:

Rejting:

Ocena 1.00 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Viber

5.500,00 din